Bilnet’te anlamlı doğum günü

16 Nisan 2018 10:21
Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nü belirlenen süreden önce tamamlayan Arpaguş İnşaat sahibi Mustafa Arpaguş’a okul önünde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya Bilnet Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz da katıldı

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde geçen Temmuz ayında temeli atılan 58 derslikli Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü, belirlenen süreden önce tamamlandı. İçinde 4 ayrı spor salonu, 5 labaratuvar, yüzme havuzu, konferans salonu, 4 güzel sanatlar ile 3 bilişim dersliği gibi alanların yer aldığı Bilnet Kocaeli, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencileriyle faaliyete başlayacak. İnşaatı belirlenen süreden önce ve eksiksiz tamamlayan ilimizin güvenilir inşaat firmalarından Arpaguş İnşaat Sahibi Mustafa Arpaguş’un önceki gün 44’ncü yaş günüydü.

ÇİFTE KUTLAMA

Aynı gün Bilnet Kocaeli Kurumsal İletişim Müdürü Sinan Yazıcı’nın da (32) doğum günüydü. Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, hem Arpaguş’a hem de Yazıcı’ya okul önünde sürpriz bir kutlama yaptı. Bilnet Kocaeli Okulları Müdürü Yasemin Demirkol, Derince Belediye Meclis Üyesi Adnan Yıldız, Bilnet Personel Sorumlusu İlhan Kaya ile Danışma Teknik Personeli Tolga Baran’ın yer aldığı kutlamada konuşan Başkan Korkmaz, “Mustafa Arpaguş’un hem doğum gününü tebrik ediyor, hem de okul inşaatımızı belirlenen sürenin de altında bitirdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Bilnet Genel Merkezi’nden gelen herkes bu kadar kısa sürede, bu kadar güçlü bir yapıyı nasıl tamamladığımıza hayret ediyor. Onlara Arpaguş İnşaat’ı anlatıyorum. Şimdi okulumuzun iç tefrişatını ve bazı ince detaylarını tamamlayıp, yeni eğitim-öğretim dönemini bekleyeceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X